woensdag 3 december 2014

Sint op bezoek

Op dinsdag 2 december zag onze schooldag er toch een beetje anders uit dan gewoonlijk. De sint zou ons een bezoekje brengen!

's Morgens mochten we ontbijten met onze vriendjes in de klas. We aten lekkere sinterklaaskoeken met melk of chocolademelk. Onze klas was mooi versierd en sinterklaasliedjes speelden op de achtergrond. Hopelijk zouden de sint en zijn zwartepieten het net zo gezellig vinden! 

Na het ontbijt was het dan zo ver... we mochten de sint verwelkomen in onze school!

Toen bleek de sint spoorloos verdwenen, want één van de pieten wou ons doen geloven dat hij de sint was! Maar daar trapten wij niet in! Plots hoorden we juf Ilse om hulp roepen, door de microfoons in onze school! De pieten konden niks anders dan bekennen dat ze de lieve goede sint hadden opgesloten samen met juf Ilse in haar bureau! Gelukkig hebben de kinderen de sint en juf Ilse snel bevrijd! De sint was wel heel boos op de pieten en als straf moesten ze een tijdje op hun knieën zitten!

Na hun straf mochten ze samen met de sint, een bezoekje brengen aan elke klas. Sint las plechtig voor uit zijn mooie rode boek met gouden letters en beloonde ons daarna met heel wat lekkers.

Om de sint te bedanken zongen we nog een leuk liedje. De pieten genoten evenzeer van het schouwspel en deden zelfs een beetje mee!

Bedankt sinterklaas en zwartepieten, tot volgend jaar!


Juf Sonia, L1Geen opmerkingen:

Een reactie posten